Майстер-клас по приготуванню різноманітних страв з риби, м’яса та холодних закусок

       Найперше, що бачить гість у кафе чи то в ресторані — красу страви та ідею подачі кухаря. Кожен шеф має свій унікальний стиль, за яким його творчість впізнають — це почерк автора, його унікальність та індивідуальність.

       В рамках Всеукраїнського тижня професійної (професійно – технічної) освіти здобувачі освіти та викладачі Державного навчального закладу «Смілянський центр підготовки і перепідготовки робітничих кадрів» відвідали майстер-клас по приготуванню різноманітних страв з риби, м’яса та холодних закусок в чудовому, затишному кафе «Гостинний двір».
       Під час майстер-класу вони занотовували рецепти приготування різних страв та дізналися, яке обладнання використовують на кухні кафе – ця вся інформація надзвичайно доповнює дисципліни професійної підготовки за програмою «Кухар».

      Також дізналися, як зробити подачу фішкою для шефа та познайомилися з сучасними трендами і техніками у декорі.
       Час майстер-класу пролетів дуже швидко! Було цікаво, корисно, смачно!
       Дякуємо шеф кухарю кафе «Гостинний двір» Альоні!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *