Майстер клас з приготування страв з м’яса

     У рамках проведення Всеукраїнського тижня професійної (професійно-технічної) освіти в ДНЗ «Смілянський центр підготовки і перепідготовки робітничих кадрів» був проведений, для освітян та здобувачів освіти, майстер клас з приготування страв з м’яса. Завідувач відділу кулінарії ТОВ «СІЛЬПО-ФУД» Вероніка Сокоринська продемонструвала технологію приготування «Рулету делікатесного» та «Курячого філе фаршированого яблуками та горіхами». Проведенний майстер клас сприяв популяризації професії «Кухар, кондитер» та підвищенню інтересу здобувачів освіти до сфери ресторанного господарства.🧑‍🍳👨
🔈 Тиждень професійної освіти – це ще один привід нагадати, що представники робітничих професій вже протягом багатьох років користуються значним попитом на ринку праці України, а роботодавці готові пропонувати їм конкурентні заробітні плати та достойні умови праці❗️

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *