Урок виробничого навчання професії “Кондитер”

Основою виробничого навчання є продуктивна праця учнів. В навчальних лабораторіях ДНЗ «Смілянський ЦППРК» учні освоюють основи професії «Кондитер» під керівництвом майстра виробничого навчання Наталії Веденєєвої з теми: «Технологія приготування напівфабрикатів для оздоблення борошняних кондитерських виробів»Навчання підвищує стійкий інтерес до художньої діяльності, здібності до професій типу «людина — художній образ»: добре ліпити, малювати; розвинену творчу уяву. У кондитера повинна бути розвинена м’язова та температурна чутливість, хороший нюх, слух, смак, правильне відчуття кольору, хороша зорова та моторна координація, високий ступінь координації рухів рук.Кваліфіковані кондитери мають можливість відкривати власні кафе.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *