Випуск молодих фахівців за професією «Кухар; кондитер»

27 лютого 2020 року в Державному навчальному закладі «Смілянський центр підготовки і перепідготовки робітничих кадрів» відбулася урочиста подія – випуск молодих фахівців за професією «Кухар; кондитер». Ще для одного покоління випускників розпочалося доросле життя. Попереду – навчання у вузах чи праця за професією. Але у будь-якому випадку бажаємо всім їм успіху, рівної життєвої дороги й обов’язково вдалих злетів.

Випускники урочисто, під бурхливі оплески батьків, гостей зайшли до залу. Привітали своїх вихованців директор Віктор Шевчук, майстри виробничого навчання Любов Калина, Олена Глизенко та класний керівник Олена Одородько, побажали їм успіхів, здійснення усіх задумів, щасливої та щедрої долі у житті.

Слова вдячності звучали і з вуст випускників. Вони звернулися до своїх майстрів, педагогів, котрі всі ці роки навчали різних премудростей; батьків, які завжди були поруч й підтримували. Це була мить, коли кожен відчув, що недаремно вкладав свою часточку у душі учнів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *