Відкритий урок у групі №18 з професії «Кухар; кондитер» на тему «Приготування страв з сиру»

12 лютого 2020 року майстер виробничого навчання Глизенко О.В. провела відкритий урок у групі №18 з професії «Кухар; кондитер» на тему «Приготування страв з сиру».
Метою уроку було практично закріпити учнями набуті теоретичні знання з фахових предметів, розвивати професійну самостійність та пізнавальну активність під час роботи з інструкційно-технологічними картками, вирішення проблемних і виробничих ситуацій, розвивати вміння оцінки якості готових виробів.
У ході уроку виробничого навчання майстер продемонструвала виконання складних елементів технологічного процесу і приготувала страви «Сирник запечений з ягідним мусом» та «Сирне суфле».
Найбільш загальна характеристика сучасного уроку – це показник самостійності і активності учнів, що і було відмічено на уроці виробничого навчання майстра виробничого навчання Глизенко О.В.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *