Міжнародний Експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FORECH

     10 листопада 2017 члени методичної комісії харчової промисловості та сфери послуг ДНЗ “Смілянский ЦППРК” відвідали Міжнародний Експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FORECH, який проходив у м. Київ у виставковому центрі “КиївЕкспоПлаза”.

     На форумі були представлені новинки кращих компаній-лідерів ресторанного ринку обладнання та продуктів харчування, ідеї та рішення висококласних шеф-кухарів і експертів готельного сервісу. Також була можливість переглянути майстер класи по приготуванню оздоблювальних виробів із мастики, виробів із дріжджового тіста, приготуванню страв у пароконвекційних шафах.

     Приємним бонусом була зустріч із переможцем п’ятого сезону «Майстер Шеф» Євгенієм Клопотенко, який із задоволенням фотографувався з майстрами виробничого навчання Глизенко О.В. та Пузіною В.В.

IMG_3008_500x375 IMG_3009_500x375

     В цьому році виставка дивувала виробами із шоколаду та карамелі, посудом незвичайних кольорів.

IMG_2962_500x375 IMG_2968_500x375 IMG_2970_500x375

     А під час одного із майстер-класів страви оформлялись та подавалась на сланцевому посуді із натурального каменю.

IMG_2937_500x375 IMG_2997_500x667IMG_2942_500x375

     На виставці був широко представлений посуд із полікарбонату не тільки для подачі закусок але і напоїв. А також був посуд із меламіну, схожий на білу порцеляну або склокераміку.

IMG_2946_500x375 IMG_2949_500x375 IMG_2954_500x375 IMG_3000_500x667

      Загалом виставка справила приємне враження та надала можливість ознайомитись із сучасними віяннями в сфері ресторанного господарства.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *