Асортимент і якість кондитерських виробів by Сирохман І.В. , Лебединець В.Т. (z-lib.org)
Барна справа Ростовський В.С. 2009
Збірник технологічної док-ції 2016
Кулінарне мистецтво
Кухні народів світу_ОСТРОВСЬКА_
Малювання та ліплення.навч.пос.1307607582
Облік, калькуляція, звітність
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства_Архіпов
Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства Підручник 2011
Організація підприємств та обслуговування Костючик С.Л.2009
Організація РГ Самодай В.П.2015
Організація ресторанного господарства Архіпов В.В. 2007
Основи фізіологій, санітарії та гігієни харчування (Підручник. Олійник О. М. )
Основи фізіології та гігієни харчування та проблеми павлоцька (1)
Основи фізіології та гігієни харчування (Підручник. Н.М. Зубар)
Ресторанна справа Архіпов В.В. 2016
Ресторанна справа. Мальська М.П. 2013
Ресторанна справа Архіпов В.В.
Страви Української кухнi
Технологія виготовлення борошняних_Зайцева Г. Т., Горпинко Т. М.
Технологія приготувнння їжі з основа товарознавства_Доцяк В.С.
Традиції харчування народів
Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів_Кришемінська_

онлайн-ресурси для здобувачів освіти профтехів

https://mon.gov.ua/ua/osvita/profesijno-tehnichna-osvita/onlajn-resursi-dlya-studentiv-proftehiv